ACADEMY

Online Academy: HR-webinars mét interactie

Trends in human resources, hoe rekruteren via LinkedIn, de juiste kandidaten aan boord halen, de geheimen van een goede corporate branding anno 2020, … Het zijn maar enkele van de topics die aan bod komen in onze Academy voor bouw-, transport-, productie-, project-, sales- en administratieprofessionals. 

Omdat uw agenda als bedrijfsleider, teamverantwoordelijke of HR-manager goed gevuld is, bieden wij u onze ervaringen, tips en tricks 100% digitaal aan. Leerrijk voor leidinggevenden maar ook voor werkzoekenden die een onuitwisbare eerste indruk willen maken. 

Onze HR-webinars worden aangevuld met digitale live seminars waarbij interactie key is. Hét moment om prangende vragen te stellen en de HR-theorie te toetsen aan de HR-praktijk.

< agenda >

Offline Academy: HR-consultancy op maat en op de werkvloer

Inzetten op digitale rekrutering, human resources management of HR-marketing is eenvoudiger met een HR-expert aan uw zijde, letterlijk. Daarom creëerden we een offline Academy waarbij we in uw onderneming hands-on sessies geven rond topics die we vooraf afstemmen. We halen geen standaardlessen uit onze schuif maar stellen een custom traject samen. Vergeet ellelange opleidingsdagen, denk efficiënte HR-trainingen op maat van uw bedrijf, noden en ambities.

Praktijkgerichte HR-webinars volgen? HR-consultancy inschakelen?

ACADEMY

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x