ASSESSMENTCENTER

Professioneel assessmentcenter 

Kandidaten screenen, persoonlijkheidstypen achterhalen, simulatieoefeningen organiseren, taaltesten? Wij zijn uw vertrouwelijke assessmentpartner. Bij Lievens Solutions bent u aan het juiste adres voor een professioneel assessment. Wij organiseren persoonlijkheidstesten die u inzage geven in sollicitanten en hun fit met uw onderneming. Wij kunnen een test afnemen bij één kandidaat of verschillende geïnteresseerden bevragen en objectief in kaart brengen. 

Talenten en to the point oplossingen

Lievens Solutions helpt via assessments individuen of teams om performanter te worden. Een assessment geeft medewerkers namelijk geen label, integendeel het brengt verborgen troeven en talenten aan de oppervlakte. De geïnterviewde ontvangt een onbevooroordeeld, motiverend en praktijkgericht persoonsrapport. Terwijl de uitkomst van onze online bevraging voor de werkgever een overzichtelijke print-out is die de positieve punten in de schijnwerpers zet. U vindt er niet alleen de skills van de werknemer in terug maar ook onze aanbevelingen zoals motiveringstechnieken, teamverschuivingen, … Onze gerichte adviezen zetten u meteen op weg. Al nemen we ook graag de uitvoering ervan voor onze rekening!

Assessment 2.0: offline testing

Indien gewenst, vullen we het online assessment aan met een stevig offline luik. Lievens Solutions organiseert en simuleert dan een verkoopgesprek, feedbackmoment of klantenmeeting met uw huidige of nieuwe medewerker. U ontvangt de resultaten van het offline assessment, samen met onze bevindingen in een beknopt rapport. Een feitelijke houvast bij het nemen van uw beslissing. 

3, 2 ,1 … assessment in actie

Op aanvraag helpt Lievens Solutions ook uw dagelijks bestuur om de vertaalslag te maken van het assessment (de theoretische inzichten) naar uw unieke bedrijfsomgeving en -cultuur (de praktijktoepassing ervan). We schuiven samen met leidinggevenden rond de tafel en geven tips en tricks die precies werken voor uw situatie en die van uw teamleden. Een vastberaden manager met winnaarsmentaliteit? Een nieuwe, introverte medewerker met planningsskills? Een team dat stroef samenwerkt? Lievens Solutions adviseert in de breedte en de diepte. U krijgt haalbare raad op maat.

Een assessmentcenter inschakelen voor uw toekomstige medewerkers?

ASSESSMENTCENTER

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x