MANAGEMENT

Tijdelijk of permanent human resources management

Komt er aan de to-dolijst van uw HR-afdeling geen einde? Is een objectieve HR-partner welkom? Welke incentives scoren bij uw personeel en houden ze gemotiveerd? 

Wij bieden inhouse human resources management op maat. Van interne communicatie, over humanresourcesstrategie, tot onboardingsproces, staan wij bedrijven in gans Vlaanderen bij. Lievens Solutions doet meer dan informeren en adviseren. Als extern HR-manager denken wij probleemoplossend en geven we bedrijfsleiders en HR-medewerkers concrete handvaten. Bovendien blijven we op post totdat uw nieuw, krachtig HR-management werkelijkheid is.

Efficiënt en custom human resources management

Nood aan extra HR-expertise? Samen bepalen we aan welke frequentie (eenmalig, maandelijks, wekelijks, …) we u begeleiden, uitdagen en versterken. Wij vullen onze fysieke ondersteuning in uw bedrijf aan met virtuele begeleiding. Via telefoon, chat of videomeeting houden we vinger aan de pols van uw HR-departement en haar uitdagingen.

Onze eenmalige of langdurige support in human resources management …

  • Richtlijnen interne communicatie, uitvoering interne communicatie
  • Verloningspolitiek of bonusplan opstellen
  • Werkplanning maken, flexwerk of telewerken introduceren
  • Bedrijfsgids samenstellen, personeelsreglement uitwerken
  • Rekruteringsbeleid en onboardingsproces: functieomschrijvingen, werving en selectie, talentmanagement, motiveringsgesprekken, levenslang leren, …
  • Sociale wetgeving en arbeidsrecht: Lievens Solutions werkt nauw samen met enkele vaste sociale wetgevingsspecialisten. Dit geeft ons de kans om u op de hoogte te houden van de laatste evoluties, wijzigingen en opportuniteiten in dit HR-gebied. Concreet kan u via ons rekenen op deskundig en actueel advies bij de keuze van een tijdregistratie- of payrollsysteem, sociale wetgeving en arbeidsrecht, loonadministratie, communiceren en afstemmen met sociaal secretariaat, …
  • Incentive onderzoeken, plannen en begeleiden (in binnen- en buitenland): Lievens Solutions stippelt een custom incentive uit in lijn met uw budget. Een halve dag of een week? Met het management of met de hele firma? Wij engageren ons altijd voor een mooi gevulde planning met een hoge belevingsfactor. Een incentive die uw team niet snel zal vergeten!

Human resources management outsourcen? Onze specialisten staan paraat.

MANAGEMENT

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x